ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Osmanlıspor'a kaybetti

Karşıyaka, Osmanlıspor'a kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Osmanlıspor'a kaybetti

Ptt1.Lig 3.hafta mücadelesinde Karşıyaka 9 kişi kaldığı maçta deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken Osmanlıspor ikinci yarının başında dakika 48'de Tisdell ile golü bularak 1-0 öne geçti. Dakika 55'te yeşil kırmızılılarda Rıdvan Şimşek, Mehmet Yıldız'a yaptığı hareketten sonra ikinci sarı kart ve kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Dakika 75'te ise yine Karşıyaka'dan Servan Taştan ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve yeşil kırmızılılar 9 kişi kaldı. Osmanlıspor dakika 81'de Serdar Deliktaş ile farkı ikiye çıkarırken 88.dakikada Erdal Kılıçarslan takımını 3-0 öne geçirdi. 90+3'te Karşıyaka KAhe'nin çevirdiği topta Mehmet Yiğit ile golü buldu ve karşılaşma 3-1 Osmanlıspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Stat: Yenikent ASAŞ

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Barış Yüksektepe, İlyas Emektar

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Caner Arıcı, Soro, Samet Göker, Muhammed Bayır, Ragıp Başdağ, Galip Güzel (Dk. 86 Tugay Kaçar), Tisdell (Dk. 79 Serdar Deliktaş), Dilaver Güçlü (Dk. 65 Erdal Kılıçaslan), Muhammet Reis, Mehmet Yıldız

Karşıyaka: Loriya, Rıdvan Şimşek, Mehmet Yiğit, Cenk Güvenç, Berkan Emir, Servan Taştan, Mehmet Sıddık İstemi (Dk. 59 Chikeluba), Onur Alkan, Ahmet Arı (Dk. 85 Can Erdem), Juninho (Dk. 67 Onur Okan), Kahe 

Goller: Dk. 48 Tisdell, Dk. 81 Serdar Deliktaş, Dk. 88 Erdal Kılıçaslan (Osmanlıspor), Dk. 90+3 Mehmet Yiğit (Karşıyaka)

Kırmızı kartlar: Dk. 55 Rıdvan Şimşek, Dk. 75 Servan Taştan (Karşıyaka) 

Sarı kartlar: Dk. 56 Ahmet Arı, Dk. 58 Kahe, Dk. 60 Mehmet Yiğit, Dk. 60 Onur Alkan (Karşıyaka), Dk. 23 Ragıp Başdağ, Dk. 56 Galip Güzel, Dk. 61 Dilaver Güçlü (Osmanlıspor)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu, Karşıyaka Bertaraf Tesisi için sert konuştu
Sonraki Haber "Sağlıklı dişler, mutlu yüzler" İKÇÜ’de güldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?