ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Nüfus Müdürü Öcek spor aşığı…

Karşıyaka Nüfus Müdürü Öcek spor aşığı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Nüfus Müdürü Öcek spor aşığı…

Karşıyaka’da başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve Karşıyaka Nüfus Müdürlüğündeki kuyruklara son veren Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, boş zamanlarını spor ile değerlendiriyor.

Dairedeki mesai arkadaşlarıyla akşamları halı sahada futbol maçları yapan, Karşıyaka’daki kurumlar spor turnuvalarına takım çıkararak katılımlarını sağlayan müdür Ertuğrul Öcek aynı zamanda koyu bir KSK taraftarı. Karşıyaka’nın futbol, basketbol, voleybol maçlarını yakın arkadaşı KSK Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ ile birlikte giderek kaçırmamaya özen gösteren şimdi de yeni spor branşı hemsballa merak sardı. 
Karşıyaka Nüfus Müdürlüğüne hemsball takımı kuran, Karşıyaka Kurumlar Hemsball Turnuvasına da takımının katılımını sağlayan, tüm maçlarını merak, heyecan ve zevkle izlediğini ifade eden Öcek, “gerçekten zevkli bir spor branşı. Bir top atayım dedim. Kendimi sahada bulunca da bir daha kopmamaya gayret edindim. Şimdi boş zamanlarımda dairedeki memur arkadaşlarımızla birlikte hemsball oynayacağız. Hem stres atıyor hem de sağlıklı kalmaya özen gösteriyoruz” dedi.   
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden büyük hizmet
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?