ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden büyük hizmet

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden büyük hizmet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden büyük hizmet

Karşıyaka’nın seçkin okullarından Bostanlı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu Aralık ayından itibaren dil merkezi oluyor.

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz ve Mustafa Reşit Paşa İlkokulu Müdürü Ertan Beder arasında yapılan görüşmeler sonucu açılacak olan İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Yunanca, Japonca, Flemenkçe ve Çince dil kurslarıyla tüm Karşıyaka halkının kendilerini geliştirerek dünyayla entegre olmaları sağlanacak. 
Planlanan bu proje için heyecanını dile getiren Suat Korkmaz; “Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak kurslarımızın tümünü Karşıyaka Halkına hizmet amacıyla planlıyoruz. Kurslarımızın her kesime uygun olması bizim için çok önemli. Keyifle geçecek olan dil kursları sonunda vatandaşlar kendi yetenekleri doğrultusunda dil öğrenmiş olacaklar. Kişilerin gerek iş, gerek sosyal yaşamlarında kendilerine büyük katkı sağlayacak olan dil eğitimlerine Karşıyaka halkının katılımlarını bekliyoruz.” Dedi.
Aralık ayından itibaren başlayacak olan kurslar özellikle çalışan kişiler düşünülerek 17.30-21.00 saatleri arasında planlanmıştır. Mustafa Reşit Paşa İlkokulunun merkezi konumda olması ve her türlü ulaşım aracına yakın olmasının yanı sıra, kurs süresince ücretsiz sunulacak otopark hizmetiyle kursiyerlerimize her türlü kolaylığı sağlayacaklarını dile getirdi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka yine kayıp
Sonraki Haber Karşıyaka Nüfus Müdürü Öcek spor aşığı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?