ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü hizmeti ayağa götürüyor

Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü hizmeti ayağa götürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü hizmeti ayağa götürüyor

Karşıyaka’ya tayin olduğu günden bu yana çalışmalarıyla büyük takdir toplayan Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek yeni çalışmayla yine gönülleri fethetti.

Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü’nde büyük problem oluşturan ve kavgalara neden olan kuyrukları kısa bir sürede sona erdiren, personelini özel olarak eğiterek güler yüzlü hizmeti sağlayan Ertuğrul Öcek ayrıca daireyi çalışma arkadaşlarıyla birlikte mesai saatleri dışında baştan aşağıya yenileyip modern bir şekle sokmuştu. 
Her geçen gün daha iyi hizmet vererek Karşıyakalılardan ve daire gelen vatandaşlardan olumlu not ve teşekkür alan Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü bu kez de Karşıyaka Örnekköy’de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Zübeyde Hanım Huzurevini ziyaret ederek, burada ikamet eden yaşlılara hizmeti ayaklarına götürdü.
Yaşlıların eskiyen nüfus cüzdanları yenileriyle değiştiren ve gönüllerini alan Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, “Burada eskiyen nüfusları ancak eskimeyen yürekleri gördük.  Saygı duyduğumuz büyüklerimizle birlikte olmanın keyfini yaşadık ve onların kimliklerini yeniledik. Biz ekip olarak mutluluk duyduk. Onların mutlu olmasıyla da huzur bulduk. Bir hafta sonra buluşmak üzere de sözleştik” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka evinde Batman ile yenişemedi...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka erteleme istedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?