ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Nikah Sarayı, ''Zübeyde Hanım Nikah Evi" oluyor...

Karşıyaka Nikah Sarayı, ''Zübeyde Hanım Nikah Evi" oluyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Nikah Sarayı, ''Zübeyde Hanım Nikah Evi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkulu ve renkli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, anlamlı bir isim verme törenine de imza atacak.

Karşıyaka Nikah Sarayı’nın adını "Zübeyde Hanım Nikah Evi" olarak değiştireceklerini açıklayan Başkan Akpınar, “Bizim sarayımız yok, evimiz var. 27 Ekim Perşembe günü, saat 17.00’de herkesi evimize, isim verme törenine bekliyoruz” dedi.
Karşıyaka Belediyesi, İzmir’in en gözde evlendirme dairelerinden biri olan Karşıyaka Nikah Sarayı’nın adını, "Zübeyde Hanım Nikah Evi" olarak değiştirme kararı aldı. Cumhuriyet’in 93. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek isim verme töreni; 27 Ekim Perşembe günü saat 17.00’de, Nikah Sarayı’nda yapılacak. Konuklar, etkinlikte 60 yıllık evli gelin ve damadın mutluluğuna da ortak olacak. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çiftin nikahını tazeleyecek.
Karşıyaka Belediyesi, 28 Ekim’de düzenleyeceği kortej yürüyüşü ile Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu sokaklara da taşıyacak. Saat 19.30’da belediye önünde bir araya gelecek olan vatandaşlar, hep birlikte Çarşı’dan geçerek Karşıyaka İskele’ye yürüyecek. Saat 20.00’de de Karşıyaka İskelesi yanında, Cumhuriyet Türküleri Konseri yapılacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Her zaman söylüyorum; ben saraylardan değil, sokaklardan geldim. 'Bizim sarayımız yok, evimiz var' diyoruz. Bu anlayışla da Nikah Sarayı’nın adını, Atatürkçü ve halkçı kimliğimize yakışan bir isimle; ‘Zübeyde Hanım Nikah Evi’ olarak değiştiriyoruz. Tüm yurttaşlarımızı 27 Ekim’de gerçekleştireceğimiz isim verme törenine, ardından da 28 Ekim’de Cumhuriyet coşkusunu yaşayacağımız fener alayımıza bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dikkat!.. Vergi inceleme tutanaklarını imzalamadan taslağını isteyin
Sonraki Haber Karşıyaka Yaşam Derneği kuruldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?