ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka negatif sonuçları bekliyor...

Karşıyaka negatif sonuçları bekliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka negatif sonuçları bekliyor...

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'taki zirve yarışında 9'u koronavirüse yakalanan toplam 10 oyuncusundan yoksun çıktığı çıktığı Osmaniye Futbol Kulübü maçını 3-1 kaybederek yara alan Karşıyaka'da gözler karantinadan çıkacak futbolculara çevrildi.

24 Mart'taki Altındağspor maçı öncesi koronavirüs testleri pozitif çıktığı için son 2 karşılaşmada forma giyemeyen Onur, Mustafa Değirmenci ve Harun, 10 günlük zorunlu karantina süreçlerini tamamladı. 

Yeniden teste girecek 3 futbolcu PCR testlerinin negatif çıkması durumunda 6 Ocak Çarşamba günü Erbaaspor'la oynanacak devrenin son maçında forma giyebilecek. Altındağ mücadelesi sonrası 25 Aralık Cuma günü yapılan testleri pozitif sonuçlandığı için Osmaniye deplasmanında forma giyemeyen Doğukan, Arif, Metin, Fatih ve Berke'nin izolasyon süreçleri de hafta başında bitecek. Bu isimler de PCR testleri negatif çıkarsa devrenin son maçında sahada olabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muhtar Zenginer kalp krizi geçirdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Beşiktaş deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?