ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka nefes aldı...

Karşıyaka nefes aldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka nefes aldı...

Ptt 1. Ligi'nde parasızlık yüzünden devre arasında Ofoedu, Berkan gibi 2 kilit oyuncusunu kaybeden Karşıyaka, son haftalarda bulduğu desteklerle nefes aldı.

Son dönemde 2. Başkan Azat Yeşil'in 500, Spor Toto'nun 350, Karşıyaka Belediyesi'nin 200 bin TL kaynak aktardığı Karşıyaka'ya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden de basketbol altyapısı için 500 bin TL ödenek çıktı. Sezon ortasında ekstradan 1 milyon 550 bin TL nakit bulan yeşil kırmızılılar bu paranın Spor Toto ve belediyelerden gelen kısmını geri ödemesiz olarak aldı.

Spor Toto'nun nisan ayında 1. Ligi kulüplerine 350 bin TL daha katkı aktaracağı bildirilirken Karşıyaka Belediyesi'nin de 200 bin TL'lik daha destek sözü verdiği öğrenildi. Yaklaşık 35 milyon TL borç yükü altında ezilen, 1 milyon 200 bin TL'lik transfer yasağı bulunan Karşıyaka'ya sıkıntılı süreçte alınan bu paralar ilaç gibi geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin Pınar Karşıyaka altyapısı için çıkardığı ödeneğin hangi şubede kullanılacağı henüz netlik kazanmadı. Yönetimin sezonu sıkıntısız noktalamak için farklı kaynak arayışı da sürüyor.

Karşıyaka'nın ligde pazar günü konuk olacağı Şanlıurfaspor, ligde son 8 maçta tek galibiyet alabildi. Ligin en iddialı kadrolarından birine sahip olan Şanlıurfaspor'da geçen hafta istifa eden teknik direktörü Cihat Arslan'ın yerine göreve gelen Osman Özköylü de henüz sıkıntılara çözüm bulamadı.

Play off yarışındaki 30 puanlı Karşıyaka ile 29 puana sahip Şanlıurfaspor'un GAP Arena'da oynayacağı kritik müsabakada ev sahibi ekibin kapalı ve maraton tribünü için kapatma cezası bulunuyor. Güneydoğu temsilcisinde kilit isimler Veli, Gökhan ve Abdülkadir Özgen cezaları yüzünden Karşıyaka maçında oynamayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı ve Bornova, Altınyol'a direkt bağlanacak
Sonraki Haber Kadın cinayetleri 7 yılda %1400 arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?