ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ticaret Meslek Liseleri İzmir 1.si

Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ticaret Meslek Liseleri İzmir 1.si

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ticaret Meslek Liseleri İzmir 1.si

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı 23/02/2016 tarihli YGS-LYS 2015 Türkiye İstatistik Verileri doğrultusunda Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ticaret Meslek Liseleri başarı sıralamasında İzmir İl 1.si oldu.

Karşıyaka Necip Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye sıralamasında ise Türkiye 8. si oldu. Sosyal Paylaşım sitesinde yapılan paylaşımda öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileri için bir kutlama mesajı yer aldı.  Mesajda “Allah'a şükürler olsun ki sportif ve sosyal başarılarımızdan sonra akademik alanda da başarımızı İzmir'in zirvesine taşıdık. Öğrencilerimize harf harf; nakış nakış şekil verip bugünlere getiren, öğretip eğiten, İstikbalimizin teminatı gençleri doğru istikamette yetiştirmeye çalışan, başarının tesadüf olmadığını çalışmalarıyla gösteren tüm öğretmenlerimi ve idari ekibimizi kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” denildi.
Yılmaz Durmaz/Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim, Samsun'u salladı ama yıkamadı
Sonraki Haber Karşıyaka Asrın Grup evinde rahat kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?