ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyaka moda günlerine hazırlanıyor...

Karşıyaka moda günlerine hazırlanıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka moda günlerine hazırlanıyor...

Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde 4-5-6 Nisan tarihleri arasında Bostanlı'da gerçekleştirilecek olan İzmir Fashion Week Summer 2015 için hazırlıklar son aşamada.

Karşıyaka Belediyesi, Rönesans Ajans, Ege İhracatçı Birlikleri, Diva Magazin, Gençiz Fuarcılık, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Sahne360 işbirliğinde gerçekleştirilecek olan organizasyon, 4 Nisan günü saat 14.00'te workshop ile başlayacak. Aynı gün; cilt bakım uygulamaları ve saç şovu da devam edecek.
Açılış gününde ayrıca; Ayya Design tasarımcıları Ayşegül Uyar ve Yağmur Güçerek "Esaret ve Özgürlük" temalı defile gerçekleştirecek. Nur Karaata da 2015 yazına özel hazırladığı iddialı mayo kreasyonunu da beğeniye sunacak.
Organizasyonun ikinci gününde İzmirli tasarımcı Yiğit Eryendi Büyülü Hikaye ismini verdiği koleksiyonunda; feminen, güçlü ve romantizm havası hissettirecek. Çiğdem Akın da hazırladığı kreasyon ile moda tutkunlarının karşısına çıkacak. Son gün ise Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri kendi hazırladıkları tasarımları paylaşacak. Moda günleri boyunca, gün içinde söyleşiler ve workshoplar da gerçekleşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP İzmir’den sosyal medya atağı
Sonraki Haber Kıyı tasarımında sıra Bostanlı Deresi'ne geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?