ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka-Menemen Belediyespor maçında olaylar çıktı

Karşıyaka-Menemen Belediyespor maçında olaylar çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka-Menemen Belediyespor maçında olaylar çıktı

Erzurum kampınından dönen ve çalışmalarını Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerinde sürdüren Karşıyaka'nın, Menemen'de Menemen Beldiyespor ile yaptığı hazırlık maçında olaylar çıktı, maç yarıda kaldı Karşıyaka yardımcı antrenörü başından yaralandı.

Çavuşköy Sahasında oynanan karşılaşma, 35. dakikada Menemenli Muhammed  Bulut'un attığı golle ev sahibi ekibin 1-0 lehine devam ederken, Karşıyakalı Rıdvan Şimşek'in golü atan Muhammed Bulut'a sert müdahalesi ortalığı gerginleştirdi. Karşıyakalı Mehmet Yiğit'in de olayların içine girmesiyle bir anda saha içi karıştı. Olaylar aynı anda tribünlerdeki Karşıyaka ve Menemenli taraftarları da karşı karşıya getirdi. Birbirirlerine sandalye ve şişe atan taraftarlar olayın büyümesine neden oldu. Sahaya atılan şişelerden birisi de Karşıyaka yardımcı antrenörü Alaattin Gülerce'nin başına isabet etti ve kanlar içinde yere yığılan antrenöre ilk müdahale saha içinde yapıldı. Daha sonra yöneticiler tarafından Madical Park Hastanesi'ne götürülen Gülerce'nin kulağına ve başına 6 dikiş atıldı.
Olayları yatıştırmak için Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin tribünlere çıktı ve Menemen taraftarlarını sakinleştirip olayları güçlükle önledi.
Karşılaşmayı hakemler, KSK'nin devam etmek istememesi üzerine tatil etti.
Sahada güvenlik önlemi alınmadığı gibi ambülans da yoktu.

Menemen Belediyespor teknik direktörü Taner Taşkın, Karşıyaka maçında meydana gelen olayı, Karşıyaka kaleci antrenörü Kıvanç Bozkurt'un sebep olduğunu iddia etti.
Futbolcular arasında yaşanan gerginlik sırasında sahaya giren Bozkurt'un kendisine ve futbolcularına ağır hakaretlerde bulunduğunu öne süren Taner Taşkın, "Saha içinde ahlaklı spor adamları yer almalı. Holiganlık yapmak isteyen tribüne çıksın. Yusuf Şimşek, takımını çekmekte haklı da olsa, antrenörüne de sahip çıkmalıydı" dedi. Yaşananların 2 kulüp arasındaki ilişkileri etkilemeyeceğini sözlerine ekleyen Taner Taşkın, "Sahada olan sahada kalır. Aramızdaki dostluk bozulmaz. Taraftarımız Karşıyaka'ya her zaman destek verir" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da seyyar satıcılar, zabıtaları dövdü
Sonraki Haber Aya Vukolos Kilisesi'nde 92 yıl sonra ayin yapıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?