ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Mahmut ile anlaştı

Karşıyaka Mahmut ile anlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Mahmut ile anlaştı

Karşıyaka, iç transferde orta saha oyuncusu Mahmut Temür'le de anlaştı. Almanya'dan dönen 28 yaşındaki futbolcuyla masaya oturan yöneticişler, eski alacakları ve yeni sezon peşinatı için ödeme planı sundu.

Teklifi prensipte kabul eden Mahmut'un hafta içinde imza atması için anlaşma sağlandı. Geçen sezon 22 maçta forma giyerek 1 gol atan gurbetçi futbolcunun Karşıyaka'dan 175 bin TL alacağı bulunuyor.
Yönetim, Cenk Özbey'le de yeniden görüşerek anlaşma yolu arayacak. Cenk, ilk görüşmede Karşıyaka'nın geçen sezondan kalan alacaklarını ödeyip, bu sezonun peşinatını verme teklifini kabul etmemişti.
Yönetim, 400 bin TL yıllık ücret talep eden forvet Okan Şahingöz'e ise son teklifini 250 bin TL'ye çıkarıp beklemeye geçti.
Sözleşmesi biten isimlerden altyapı patentli 23 yaşındaki forvet Bartu Umut'a ise henüz teklifte bulunulmadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Orkestra Şefleri Karşıyaka'da yetişecek
Sonraki Haber Karşıyaka'nın grubu yarın belli olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?