ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Lions Kulübü'nden Ramazan yardımı

Karşıyaka Lions Kulübü'nden Ramazan yardımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Lions Kulübü'nden Ramazan yardımı

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü başkanı seçilen Kadir Alkışel, görevinin ilk gününde üyeleriyle birlikte ramazan yardımı dağıttı.

Fuga Mobilya’nın ortaklarından olan A. Kadir Alkışel, 2016-2017 dönemi Kulüp Başkanı döneminde aynı anlayışla hizmet üreteceklerini belirterek “Dünyada 200’den fazla ülkede örgütlenen Lions Kulüpleri, daha iyi bir dünya için sürekli hizmetler üretmektedir. Karşıyaka Yalı Lions Kulübü olarak bizler de aynı anlayışla farklı projeler hazırlayıp ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını hafifletmeye çalışmaktayız. Ramazan ayı ve bayram öncesi kulüp arkadaşlarımızla hazırladığımız gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Yardımlarımız her ay farklı bir etkinlikle sürecektir” dedi.

Bayram şekerinden kıyma ve tavuk etine kadar içerisinde yaklaşık 150 Türk Lirası değerinde gıda bulunan paketler Karşıyaka Şemikler ve Yalı Mahalleleri bölgelerinde kapı kapı dolaşılarak dağıtıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'de bayramlaşma töreni yapıldı
Sonraki Haber İzmir SEV'li öğrenciler, Dünya Bilginler Turnuvası'nda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?