ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Kurtalan maçı iptal edildi

Karşıyaka Kurtalan maçı iptal edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kurtalan maçı iptal edildi

Karşıyaka'nın Kurtalanspor'la oynadığı maç, yeşil kırmızılı ekip 3-1 öndeyken çıkan olaylar sebebiyle ertelendi. Polis olaylara biber gazıyla müdahale ederken, Karşıyakalı bazı futbolcular gazdan olumsuz etkilendi.

Karşıyaka'nın deplasmanda Kurtalansporla oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçı, Kurtalansporlu bir oyuncunun kırmızı kart görmesinin ardından çıkan olaylar sebebiyle iptal edildi.

Maç başlamadan önce İstiklal Marşı okunacağı anonsu yapılırken, maçı izlemeye gelen Kurtalanspor taraftarının bir bölümü, terör örgütü marşı okuyarak, Abdullah Öcalan lehinde sloganlar attı.

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip Kurtalanspor, 9'uncu dakikada Yunus Gerçek'in ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarının hemen başlarında konuk ekip Karşıyaka, Çağlar ile beraberliği sağladı. 72'nci dakikada Taha Balcı'nın attığı 2'nci golden sonra tribünlere dönerek asker selamı yapması, Kurtalansporlu taraftarlardan büyük tepki aldı.

Kurtalansporlu taraftarlar da yine PKK ve Abdullah Öcalan lehinde sloganlar atmaya başladı. 83'üncü dakikada yeşil- kırmızılı İzmir ekibi, Fall ile 3-1 öne geçti.

Bu dakikadan sonra tribündeki taraftarlar, konuk ekip futbolcularını ve teknik heyeti taş yağmuruna tutarak, yine terör örgütü lehinde sloganlar atmaya başladı. Devreye giren çevik kuvvet polisi, taraftarlara gaz bombaları ile müdahale edince saha bir anda gaz bulutuyla kaplandı. Sahada bulunan her iki takım futbolcuları ve teknik heyet ile gazeteciler de gazdan etkilendi. Her iki takım futbolcuları ve karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

Bu sırada Kurtalansporlu taraftarlar ile polis arasındaki olaylar devam etti. Polisin müdahalesi sonrası Kurtalanspor taraftarları stattan uzaklaştırılırken, maçın hakemi Adem Ergülmüş, yaşanan olaylar nedeniyle 85'inci dakikasında maçı tatil ettiğini duyurdu.

Yaklaşık 1 saat soyunma odasında kalan Karşıyakalılar özel harekat eşliğinde stadtan ayrıldı.

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka PFDK'una sevk edildi...
Sonraki Haber Dumlupınar: Statta resmen savaş çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?