ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kupa için sahada

Karşıyaka kupa için sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kupa için sahada

Karşıyaka ile Altay, 3 sezon sonra ilk kez Türkiye Kupası 2.tur mücadelesinde birbirlerine rakip olacak.

Buca Arena'da bugün saat 20.30'da başlayacak zorlu randevuyu Denizli Bölgesi'nden Ümit Öztürk yönetecek. A Haber'den naklen yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları kale arkası 5, maraton 10, kapalı 20, VIP tribün 35 TL. Konuk takım konumundaki Altay'ın taraftarlarına kale arkasında 495 kişilik yer ayrıldı.

Karşıyaka'da cezalı Rıdvan ve Servan ile hazır olmayan Erdi forma giymeyecek. Altay'da ise eksik bulunmuyor. Kupa randevusunda ligde az süre alan oyunculara da şans vermeleri beklenen iki takımın teknik direktörleri Yusuf Şimşek ve Mesut Toros, centilmence bir karşılaşma dileğinde bulundu.

İzmir futbolunun iki ezeli rakibi Karşıyaka ile Altay, bugün 55'inci kez karşı karşıya gelecek. Taraflar arasında daha önce lig ve kupada oynanan 54 derbide Altay 23, Karşıyaka 12 galibiyet aldı, 19 maç berabere bitti. 2009 ve 2010'da PTT 1'inci Lig'de iki kez üst üste birlikte play off oynayan 2 takım, Süper Lig hedefine ulaşamadı. PTT 1'inci Lig'den 2010-11 sezonunda 2. Lig'e düşen Altay, o sezon 13 Şubat 2011'de oynanan son derbiyi 1-0 kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay'ından Mavişehir'de kan bağışı kampanyası
Sonraki Haber Başkan Akpınar'dan köylüye birlik çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?