ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kulüp binası TOKİ eski bölge müdürlüğüne taşınıyor

Karşıyaka kulüp binası TOKİ eski bölge müdürlüğüne taşınıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kulüp binası TOKİ eski bölge müdürlüğüne taşınıyor

Yeni stat projesi kapsamında önümüzdeki günlerde yıkılacak kulüp binasının yerine yer arayan Karşıyaka, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Mavişehir'deki eski bölge müdürlüğü binasına taşınıyor.

Yeni stat projesi kapsamında önümüzdeki günlerde yıkılacak kulüp binasının yerine yer arayan Karşıyaka, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Mavişehir'deki eski bölge müdürlüğü binasına taşınıyor. Acil çözüm arayışına geçen yönetim, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın kapısını çaldıktan sonra Mavişehir'deki 300 metrekare kapalı kullanım alanlı bina için Adelet ve Kalkınma Partisi İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayı İbrahim Turhan'la görüştü. Turhan'ın temasa geçtiği TOKİ yetkilileri, eski bölge müdürlüğünü seçim öncesi jet hızıyla Karşıyaka'ya tahsis etti.

Karşıyaka, bakım çalışmalarının ardından 15 gün içinde yeni idari merkezine taşınacak. Bu alan için sembolik bir kira ödenecek. Yeşil kırmızılı kulüp, yeni stat bittikten sonra yine eski yerine dönecek. Turhan'la birlikle basın toplantısı düzenleyen Başkan Ali Erten, "İbrahim Turhan'a sorunumuzu perşembe günü ilettik, cuma günü problem çözüldü. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

İbrahim Turhan ise, "İzmir'deki tüm kulüpler bizim yüz akımız. Ama Karşıyakalı olarak kulübümüze ayrı bir yakınlığımız var. Önemli olan İzmir'in biran önce Süper Lig'de temsil edilmesi" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Masterlerde şampiyon Karşıyaka Alaybey
Sonraki Haber Bu gurur kadınların…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?