ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kızılay'dan şehitler için 2 bin kişiye yemek dağıtıldı

Karşıyaka Kızılay'dan şehitler için 2 bin kişiye yemek dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kızılay'dan şehitler için 2 bin kişiye yemek dağıtıldı

Karşıyaka'daki yardım çalışmalarıyla ön planda olan ve büyük takdir toplayan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi bu kez de vefat eden bağışçıları ve şehitlerimiz için 2 bin kişiye yemek dağıttı.

Bu konuda açıklama yapan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz şu bilgiyi verdi: 
"Şehitlerimiz ve vefat eden Kızılay bağışlarımız için 2000 kişiye kavurma pilav dağıtımı yaptık. Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı olarak, Ahirete İrtihal etmiş Aziz Şehitlerimiz ve Kızılay Bağışçılarımız adına, bugün 2.000 Kişiye  Kavurma, Pilav, Meyve suyu ve su dağıtımı gerçekleşmiştir. Dağıtım organizasyonuna katılım  sağlayan  Karşıyaka Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır'a, Kurum idarecilerimize ve Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış'a  şükranlarımızı sunarız. Aziz Şehitlerimize ve Kızılay Bağışçılarımıza Allah'tan Rahmet diliyoruz."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Belediye Başkanı Tugay, Karşıyakalı futbolcuları ziyaret etti
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?