ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kızılay'dan Karşıyaka Halk Eğitim'e plaket...

Karşıyaka Kızılay'dan Karşıyaka Halk Eğitim'e plaket...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kızılay'dan Karşıyaka Halk Eğitim'e plaket...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz ile beraberindeki heyet kurumlara yaptıkları nezaket ziyaretlerini bugün de Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi ile sürdürdü.

Karşıyaka Kızılay Şube Başkanı Kamil Karadeniz'i Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları Fidan Gül Sürekli ve Gülnur Gülağalar ile birlikte iadei ziyarette bulunan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, "Kamil başkana iadeyi ziyarette bulunduk ve içinde bulunduğumuz. Kızılay Haftasını kutladık . Kızılayın çalışmaları konusunda kendilerinden bilgi aldık güzel sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz .Tüm halkımızı Kızılay'ın yanında olmaya davet ediyoruz" dedi.
Ziyaretten son derece mutlu olan Türk Kızılay karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz de günün ve Kızılay Haftası anısına Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz'a anı plaketi sundu. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lösevlilerden İzmir'de büyük kortej
Sonraki Haber Karşıyaka’da “Ayın Konuğu” Erol Mütercimler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?