ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kent Konseyi'ne Boyacıoğlu yeniden başkan seçildi

Karşıyaka Kent Konseyi'ne Boyacıoğlu yeniden başkan seçildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kent Konseyi'ne Boyacıoğlu yeniden başkan seçildi

Karşıyaka Kent Konseyi seçimli olağan genel kurulu yapıldı ve Selman Boyacıoğlu yeniden başkan seçildi.

Karşıyaka Belediyesi 2. Hizmet Binası toplantı salonunda sıcak bir ortamda yapılan ve Ömer Yıldırım'ın divan başkanlığını üstlendiği genel kurula katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, konuşma yapmak üzere kürsüye çıkarak, salonda klimaların yetersizliği nedeniyle genel kurul üyelerinden özür diledi ve "her salonumuz hemen hemen böyle. Toplantılarda konuşmalarıma özür dileyerek başlıyorum. Bu sorunu da en kısa zamanda gidereceğiz" dedi.
Tugay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşan'ın ağzından "Eskişehir'i dinlemek" için bu akşam Eskişehir'e gideceklerini, bu nedenle de kongreden erken ayrılacağını ifade ederek, "Ben burada Belediye Başkanı sıfatının yanı sıra Tabipler Odası temsilcisi olarak bulunuyorum. Geçtiğimiz dönemde 1-1,5 yıl kadar Kent Konseyi Yürütme Kurulunda çalıştım. 2. Dönem öncesi Parti başkanından çizik yedim. Belediye  Başkanı, Parti Başkanının baskısı altındaydık. Toplantılara müdahale ettiler. Artık böyle olmayacak. Özgür çalışılacak. Hiç bir şekilde müdahale olmayacak. Çizik atılmayacak. Herkes beni, belediye başkanını, kent konseyi başkanını özgürce eleştirecek.Ben çaka satmak, hava atmak için belediye başkanı olmadım. Hizmet etmek için talip oldum. Kalkın beni rahatça eleştirin" dedi. 
Faaliyet Raporunun okunmasından sonra kongreyi terk eden Başkan Tugay'ın ardından konuşmalarda hava zaman zaman gerilsede, herhangi bir tatsızlık olmadı ve Karşıyaka Kent Konseyi Yönergesindeki değişiklikler kabul edildi. 
Yine tartışmaların yaşandığı seçimlerde Selman Boyacıoğlu yeniden 2 yıl için başkan seçildi. Blok olarak oylanan 14 kişiden 17 kişiye çıkarılan Yürütme Kurulu da bir red oya karşılık 24 oyla seçildi. Çok sayıda üyenin de seçimlerde açık oylamada oy kullanmadığı gözlendi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: Basın kartının rengini bırakın gazetecilerin sorunlarına bakın
Sonraki Haber Karşıyaka’da imar planı hamlesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?