ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Kent Konseyi Çevre Grubu Havajet’te çam tohumu ekti…

Karşıyaka Kent Konseyi Çevre Grubu Havajet’te çam tohumu ekti…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kent Konseyi Çevre Grubu Havajet’te çam tohumu ekti…

Karşıyaka Kent Konseyi Çevre Grubu “Çocukların Fidanı, Geleceğin Ormanı” projesi kapsamında Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte tohum ekti.

Karşıyaka Kent Konseyi Çevre Grubu’nun Anaokulları,İlkokul ve Ortaokullarda uygulamaya koyduğu  “Çocukların Fidanı, Geleceğin Ormanı” projesinde Menemen’de açılan Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği yaptı. Kent Konseyi Çevre Grubu’nun getirdiği toprak ve fıstık çamı tohumları okulun öğrencileri tarafındantoplanan pet şişelere yerleştirilerek geleceğin ormanına ilk adım atıldı.
“Çocukların Fidanı, Geleceğin Ormanı”  etkinliğinde Karşıyaka Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu tarafından Havajet Konferans salonunda okulun öğrencilerine “çevre” konulu bir sunum yapıldı. Sunumda çevreyi kirleten ve sağlığımızı tehlikeye sokan konularda bilgi verildi. Sunundan sonra okul bahçesine toplanan öğrencilerle tohum dikimi yapıldı. Öğrenciler topladıkları plastik pet şişeleri keserek saksı haline getirdiler. Bu saksılara Karşıyaka Kent Konseyi Çevre Grubu Başkanı Cengiz Çağlayan ve gurup üyeleri rehberliğinde fıstık çamı tohumu dikimi yapıldı. Pet şişeleri üzerine adlarını yazan öğrenciler, 21 gün fidanların yeşermesini bekleyecekler. Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’de düzenlenen tohum ekme etkinliğine Karşıyaka Kent Konseyi Çevre Grubu Başkanı Cengiz Çağlayan, gurup üyeleri Feriha Danışman,Hüsniye Envare,Melekşan Ünal,Ayşe Eskici,Erdoğan Biryan,Salim Ulubel, Sezer Altıntaş, HavajetOkul Müdürü Ahmet Şahin, okul öğretmenleri, öğrenciler katıldı.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SGK Karşıyaka Müdürü KASİAD’a Sosyal Güvenlikteki son değişimleri anlattı
Sonraki Haber Karşıyaka'da Atık Getirme Merkezi 14 farklı türü ayrıştıracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?