ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kaymakamlığı tedbirleri artırdı

Karşıyaka Kaymakamlığı tedbirleri artırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamlığı tedbirleri artırdı

Karşıyaka Kaymakamlığı korona virüs tedbirleri konusunda çalışmalarını artırdı.

İç İşleri Bakanlığının son genelgesiyle birlikte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile sosyal mesafe konusunda çok titiz çalışmalar yapan Karşıyaka Kaymakamlığı ekipleri sahada çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle son günlerde kalabalık olmasıyla gündeme gelen Karşıyaka Çarşısı ve Sahil bandı ile pazar yerlerinde denetim ve vatandaşımızı bilgilendirme faaliyetlerini yoğunlaştıran Karşıyaka Kaymakamlığı Cumhurbaşkanımız tarafından duyurulan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilecek 1000 TL tutarındaki nakdi yardımlar ikametlerinde vatandaşlarımıza teslim etmeye de devam ediyor. 

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, denetimlerin son derece titiz olarak devam ettiğini ve vatandaşlarının evde kalmaları konusunda da sahada çalışan ekiplerin uyarıları sıklaştırdıklarını ifade ederek, "bugünlerde sokağa çıkmayıp, evde kalarak bu günleri de milletçe aşacağız"  dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muharrem Candaş Spor Salonu evsizlerin...
Sonraki Haber Karşıyaka’da elektronik atıklar evlerden toplanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?