ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Karbel Karaköprü Belediyespor ile Şanlıurfa'da oynayacak

Karşıyaka, Karbel Karaköprü Belediyespor ile Şanlıurfa'da oynayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Karbel Karaköprü Belediyespor ile Şanlıurfa'da oynayacak

Karbel Karaköprü Belediyespor'la pazar günü oynayacağı deplasman maçının 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli yüzyılın deprem felaketlerinin etkilediği illerden Şanlıurfa'da yapılmayıp, tarafsız sahaya alınması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yapan Karşıyaka'ya olumsuz yanıt geldi.

TFF'nin dün Karaköprü Belediyespor'un iç saha karşılaşmalarını yaptığı Faruk Çelik Stadı'yla ilgili incelemeleri olumlu sonuç verince stat değişikliğine gidilmedi. Pazar günü oynanacak maç saat 14.00'te başlayacak. Yeşil-kırmızılılar karşılaşma için Şanlıurfa merkezde konaklayacak. 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremde Şanlıurfa ve ilçelerinde en az 180 vatandaşımızın hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Bölgedeki birçok takım ligden çekilirken; yarışa devam eden Karaköprü, grupta 41 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kaf-Kaf ise 39 puanla dördüncü basamakta bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi’nden 8 Mart’a özel açılış
Sonraki Haber CHP İzmir'de başkanlar zirvesi yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?