ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli Belediyesi’nden 8 Mart’a özel açılış

Çiğli Belediyesi’nden 8 Mart’a özel açılış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli Belediyesi’nden 8 Mart’a özel açılış

Çiğli Belediyesi, Şirintepe Mahallesi’nde projelendirdiği Kadın Dayanışma Merkezini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlediği törenle hizmete açtı. Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle törende müzik ve eğlence aktivitelerine yer verilmedi.

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde kadınların eşit hak ve özgürlüklere sahip olmasını sağlamaya yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Çiğli Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde önemli bir projeye daha imza attı. İçerisinde hobi ve meslek edindirme kursları ile psikolojik ve hukuki danışmanlık hizmetlerinin verileceği Şirintepe Kadın Dayanışma Merkezi'nin açılış töreni sivil toplum kuruluşları, dernekler, kadın muhtarlar, kadın meclis üyeleri ve Çiğlili kadınların katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Gümrükçü: "Güçlü Kadın Güçlü Türkiye”
Kadınların eşit hak ve özgürlükler mücadelesine destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Gümrükçü, “Kadınlara yönelik toplumun her alanında artarak devam eden ayrımcılık ve şiddet olayları ülkemizin çözüme kavuşturulması gereken sorunlarının başında geliyor. Bu noktada kadın-erkek eşitliğini benimsemiş tüm yurttaşlarımıza önemli sorumluluklar düşüyor. Çiğli Belediyesi olarak, bizler sosyal hayatta, eğitimde, yönetimde, üretimde ve istihdamda kadın-erkek eşitliğini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz aracılığıyla yürüttüğümüz hizmetlerin ulaşılabilirliğini kolaylaştırmak amacıyla Şirintepe Mahallemizde Kadın Dayanışma Merkezi’ni hizmete açtık. Ülkece zorlu günlerden geçiyoruz. Acımız büyük. Bundan dolayı görkemli bir açılış töreni yapmadık. Dayanışma merkezimizde kadınlar için kurs ve seminerler düzenleyeceğiz. Etkinliklerimize katılan kadınlar çocuklarını aynı merkezdeki kreşimize bırakabilecekler. Egekent ve Evka-2 başta olmak üzere diğer mahallelerimizde de hayata geçirmeyi hedeflediğimiz bu proje ile kadın ve çocuklara yönelik hizmetlerimizi çeşitlendireceğiz. Kadınların hayatın her alanında güçlü ve aktif olduğu, fikirleri ve ürettikleriyle topluma öncülük edeceği bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Muhtar Koçak: “Kadın ve çocuklar için kıymetli bir proje”
Açılış töreninde konuşan Şirintepe Mahallesi Muhtarı Binali Koçak, “Mahallemizde hayata geçirilen bu projeden dolayı mutluyuz. Kadınların ve çocukların sosyalleşmesi açısından oldukça kıymetli bir çalışma. Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mahallemiz için hayırlı olsun” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kripto para alım satım işlemi yaparken bilmeniz gereken basit kurallar
Sonraki Haber Karşıyaka, Karbel Karaköprü Belediyespor ile Şanlıurfa'da oynayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?