ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kampa girecek...

Karşıyaka kampa girecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kampa girecek...

Karşıyaka, koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen sezonun yeniden başlangıç tarihi belli olur olmaz tesislerine kapanacak.

Spor organizasyonlarının durduğu 19 Mart'tan bu yana bireysel programlarla antrenman yapan yeşil-kırmızılılar, haziran ayı içinde yeniden başlaması planlanan liglerin net tarihi belli olur olmaz sahaya inecek.Antrenmanlar yeniden başlayınca Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde kampa girecek Karşıyaka, futbolcuların tesisten çıkmalarını ve dışarıdan tesise ziyaretçi girmesini tamamen yasaklayıp takımı salgından izole edecek.

Kaf-Kaf'ta teknik direktör Soner Tolungüç, salgın nedeniyle İstanbul'da ailesinin yanında bulunurken memleketi Diyarbakır'da olan Mustafa Aşan dışındaki tüm futbolcular ise İzmir'de bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Sezonun en başarılı ekibiydik
Sonraki Haber Haluk Levent'ten Körfez'de tarihi konser

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?