ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka imza şovuna hazırlanıyor

Karşıyaka imza şovuna hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka imza şovuna hazırlanıyor

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Karşıyaka, pek çok oyuncuyla imza aşamasına geldi. Kaf Kaf’ın anlaştığı oyunculara birkaç gün içerisinde resmi imzaları attırması bekleniyor.

PTT 1. Lig’e şampiyonluk ümitleriyle başlayan fakat ligin son sırasına demirleyen, taraftar tarafından sık sık yanlış bir kadro yapılanmasına gittiği eleştirilerine tutulan Karşıyaka’da, ligin ikinci yarısına yepyeni bir takımla başlamak için çalışmalar sürüyor.

Şu ana kadar sadece Mustafa Aşan’la resmi sözleşme imzalayan yeşil kırmızılı ekipte, ikinci imzanın Antalyaspor’un sağ beki Ömer Kandemir’le atılacağı öğrenildi. Tüm şartlarda anlaşılan Ömer, birkaç gün içerisinde Karşıyaka’ya gelerek takımla birlikte çalışmalarına başlayacak. Antalyaspor’dan Kvezic ile de anlaşmaya çok yakın olan Karşıyaka, bu futbolcuyu da bonservisiz bedeli ödemeden 1.5 yıllığına renklerine bağlayacak. Yine Antalyaspor’lu Ahmet Aras’la da görüşmelerin sürdüğü fakat yönetimin bu futbolcunun alternatiflerini de araştırmayı sürdürdüğü öğrenildi.

Son golcü adayı Lua Lua

Karşıyaka, gol yollarındaki sıkıntısını çözüme kavuşturmak için ise gözünü Akhisar Belediyespor’un gözden çıkarttığı Lua Lua’ya dikti. Son sezonlarda Süper Lig’in en çok adından söz ettiren golcülerinden biri olan Lua Lua’nın da Karşıyaka’nın teklifine sıcak baktığı, golcü oyuncunun da bir kaç gün içerisinde kendisini 1.5 yıllığına Karşıyaka’ya bağlayacak imzayı atabileceği öğrenildi.

Şanlıurfaspor’lu Youssef’le de anlaşan yeşil kırmızılılar, oyuncunun menajerlerinin alacağı para konusundaki pazarlıklarını sürdürüyor.

Necati ve Gökhan’ın kaderi transferin son günlerinde kesinleşecek

Transfer sezonunun başından beri takımdan ayrılacakları söylenen, dün yapılan transfer zirvesinin ardından takımda kalan Necati ve Gökhan’ın yeri ise henüz sağlam değil. Yönetimin forvete yapılacak takviyelerin ardından Yusuf Şimşek’ten gelecek rapor doğrultusunda tecrübeli oyuncuların ikisiyle de yollarını ayırabileceği öğrenildi. Karşıyaka’yla sözleşmesi bulunduğu halde takımdan ayrılmak istediğini bildiren Tugay’ın kaderi ise bugün kesinleşecek. Yönetimin Tugay’ın alacaklarından vazgeçmesi veya kulübe para getirmesi durumunda oyuncunun gidişine izin vermesi bekleniyor.

Karşıyaka’da daha önce Fall, Djuric, Mehmet Eren, Mehmet Akgün, Engin Baytar ve Çağlar Birinci’yle yollar ayrılmıştı.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta son ayrılan Tugay Kaçar
Sonraki Haber Doğal Yaşam Parkı'nın ziyaretçileri her geçen yıl artıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?