ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka İlçe Milli Eğitim'den 5 şube müdürünün tayini çıktı

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim'den 5 şube müdürünün tayini çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim'den 5 şube müdürünün tayini çıktı

Mart ayında çıkan 6528 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la eğitim uzmanı olan ilçe milli eğitim müdürleri yerine görevlendirmeler sırasında Karşıyaka'da 5 şube müdürünün de tayinleri çıktı.

Kentteki 30 ilçeden 28'inin milli eğitim müdürü değişirken, Çeşme Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç ile ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu görevlerinde kaldı.  İslamoğlu’nun son yıllarda Karşıyaka’da eğitim ile ilgili yaşama geçirdiği Türkiye’de ilk olan projelere imza atması ile adından söz ettirdiği söyleniyor.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Genç Ordu Fatsa, Mürsel Karagöz Erzurum, Beyhan Gökdemir ise İzmir il Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak atandılar.  Şube müdür vekilleri Osman Yağmur ile Cahit Soylu görevlendirme süreleri dolduğundan okullarındaki görevlerine döndüler.
İlçe milli eğitim müdürlerinin 6 aylık süre için görevlendirildiği, sürenin sonunda görevlerine devam edip etmeyeceklerinin performanslarının değerlendirilmesiyle belli olacağı iddia ediliyor.
Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya üçüncüsü olan Erdoğan'a, Belediye Başkanı Akpınar'dan altın hediye...
Sonraki Haber Karşıyaka'dan Spotify ile işbirliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?