ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ücretsiz kursiyer arıyor

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ücretsiz kursiyer arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ücretsiz kursiyer arıyor

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Karşıyaka’da eğitimde farkındalık yaratmak için ilanlarla ücretsiz kursiyer arıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2015-2016 eğitim-öğretim yılında açılacak örgün ve yaygın eğitimi destekleme ve yetiştirme kurslarına öğrenci bulmak için Karşıyaka ilçe milli Eğitim Müdürlüğü alışılmışın dışında bir yöntemle çeşitli yerlere astığı  ilanlar ile kursiyer arıyor.

4 Ekim 2015 tarihinde öğrencilerin derslerini pekiştirmek ve hayatta daha başarılı olmalarını sağlamak amacıyla kayıtlı oldukları okullarda istedikleri derslerden hafta içi veya hafta sonu program dâhilinde ücretsiz Destekleme ve Yetiştirme Kursları başlayacak.

Ortaokulların 5,6 ve 7. Sınıflarındaki öğrenciler ile 9,10 ve 11. Sınıflarındaki öğrenciler en fazla 3 dersten haftalık toplam 12 saate kadar; 8. Sınıftaki öğrenciler ise en fazla 6 dersten 18 saate kadar; ortaöğretim kurumlarının 12. Sınıftaki öğrenciler ve mezun durumdaki kursiyerler ise en fazla 6 dersten 24 saate kadar haftalık kurs alabilecekler.

Kurslarda her bir öğrenci/ kursiyer için hafta içi günde en fazla 2 dersten 4 saate kadar hafta sonları ise bir günde en fazla 5 dersten 8 saate kadar kurs verilebiecek.

Kurslarla ilgili ders programları ve haftalık örnek ders çizelgeleri ile kazanım testleri, tarama testleri, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi internet sayfasında ve e- kurs modülünde yayımlanacak.

Öğrencilerin kurslardan yararlanabilmeleri için kayıtlı oldukları okullara başvurmaları gerekiyor.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka tramvayına iptal davası...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Sırbistan yolcusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?