ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesi’ne araç parkı yasak!..

Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesi’ne araç parkı yasak!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesi’ne araç parkı yasak!..

Hükümet Konağı Bahçesi’ne aklınan kararla artık özel ve kamu araçları park edemeyecek. Karar vatandaşlardan gelen şikayet üzerine alındı.

Hükümet Konağı Bahçesi’ndeki araçların hareketliliği, resmi törenlerin aksaması, kan ve organ bağışı ile öğrencilerin yılsonu etkinliklerini engellediği gerekçesi ile sık sık şikâyetlere yol açıyordu.

Vatandaşların şikâyetlerini dikkate alan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu ile görüştü. Törenlerin ve etkinliklerin yapılması, vatandaşların rahat hareket etmelerini sağlamak için araçların park edilmemesi kararlaştırıldı.

Hükümet Konağı Bahçesi’nin park alanı olmaktan çıkarılmasına sevinen Karşıyakalılar, günde binlerce kişinin hükümet konağı ve adliye sarayına uğradığını, park eden araçların giriş ve çıkışlarında büyük sorunlar yaşandığını belirterek şöyle konuştular. “Park sorunu Karşıyaka’nın en büyük sorunu olduğunu biliyoruz. Devlet kurumlarının birçoğunun bulunduğu hükümet konağı ve adliye binasına park eden araçlar yüzünden sıkıntılar yaşıyorduk. Bahçeye giren, çıkan araçların her an birine zarar vereceğinden korkuyorduk. Bu durumdan en çok etkilenen de engelli vatandaşlardı. Kan bağışı için kampanyalar düzenlenirken araçların arasından geçmek zorunda kalıyorduk. 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda tüm dünya çocukları bu bahçede toplanıyor. O araçlar burada park ederlerse çocuklar nasıl bir araya gelecekler?”

Haber ve Fotoğraf:: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1000 TL. verecek 1000 Karşıyakalı 65'e yükseldi...
Sonraki Haber ESDEM Karşıyakalılar'a ilaç oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?