ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim'den Menemen'e destek!

Karşıyaka Halk Eğitim'den Menemen'e destek!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den Menemen'e destek!

Son dönemde çalışmalarıyla büyük takdir toplayan ve projeleriyle adından söz ettiren Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Çiğli'den sonra Menemen'de de başarılı işlere imza atacak.

Çeşitli dallarda açtığı mesleki kurslarla yeni meslek sahibi yaptıklarına kadın ve erkekleri iş yeri açmalarını da sağlayan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bu kez de Menemen'de Menemen Belediyesi ile iş birlikteliği sonucunda çeşitli kurslara destek verecek. Bu çalışmalarla ilgili olarak projeyi yürüten Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Gül Fidan Sürekli ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü yöneticileri Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve eşi Filiz Hanım’ı ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Gül Fidan Sürekli, "Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve değerli eşi Filiz Hanım’ı ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber KARBEM yaşamlara dokunuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?