ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitim'den kurumlara işbirliği çağrısı

Karşıyaka Halk Eğitim'den kurumlara işbirliği çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den kurumlara işbirliği çağrısı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Karşıyaka’daki kurumlar ile işbirliği yapmak istiyor.

Halk Eğitim Merkezi’nin diğer kurumlar ile hangi konularda işbirliği yapacağı konusunda kurum yöneticilerinin de katıldığı bir toplantı Karşıyaka Öğretmenevi Lokali’nde düzenlendi.

Toplantıya, Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişi Suhal Eriş, Karşıyaka ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Ayhan Kuran ve eğitim sendikalarının Karşıyaka temsilcileri, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi önderliğinde kurumlar arası işbirliği ve planlama toplantısında Karşıyaka ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel yaptıkları konuşmalarda işbirliği ve planlamanın önemini vurguladı.

Toplantıda Karşıyaka Halk Eğitim Merkezinin tanıtım videosu izletilerek Halk Eğitim Merkezinin kurumlar ile işbirliği yapması durumunda yapılacak çalışmalar anlatıldı. Kurum temsilcilerinin talep ve ihtiyaçları belirlendi.

Toplantı sonunda kurumlar arası işbirliği ve planlama toplantısın zaman zaman yapılması kararlaştırıldı.

Haber fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nazım Hikmet şiirleriyle anıldı
Sonraki Haber Karşıyaka yine PFDK'unda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?