ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim'de muhteşem kurs dönemi

Karşıyaka Halk Eğitim'de muhteşem kurs dönemi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'de muhteşem kurs dönemi

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında açacağı kursları istek ve alan araştırmaları ile belirledi.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi yaptığı alan taramaları ve kuruma ulaşan talepler doğrultusunda; merkez binasında ve iş birliği protokolleri ile merkez bina dışında ve okullar hayat olsun projesi kapsamında genel ve mesleki kurslar açacak.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, İmkânlar ölçüsünde talep edilen tüm kursları açma çabasında olduklarını belirterek şöyle konuştu. “Bize gelen kurs açma taleplerini değerlendirdik. Alan araştırmalarını yaptık. Bu çerçevede kurslar açacağız. Keçe yapımı gibi unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin canlandırılması için çalışmalar yapmaktayız.

Ev hanımlarına hobi kursları

Açtığımız hobi kursları ile ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirmelerinin yanı sıra; hem meslek sahibi olmalarını, hem de çalışmaları sonunda ortaya çıkan birbirinden değerli el emeklerini nakde çevirmeleri ile ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlıyoruz.

Lise mezunu öğrenciler için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler gibi alanlarda açacağımız LYS-YGS kursları için talepleri almaya başladık.  Öğrencilerimize ücretsiz olarak verilecek bu kurslarda amacımız;  hazırlanan kaliteli eğitim öğretim ortamları ve alanında uzman eğitmenler ile üst düzeyde verim sağlamak ve istedikleri üniversiteye yerleşmelerinde katkıda bulunmak.

Merkezimizde açılan ve sadece gazete kâğıtları ve tutkal kullanılarak yapılan, artı hiçbir masraf gerektirmeyen kâğıt heykel kursumuz yoğun ilgi görmekte, kâğıtların üst üste yapıştırılması ile ortaya çıkan kâğıt heykeller tam bir sabır ürünü.” 

Meslek edindirecek, istihdam sağlanacak

Meslek edindirmeyi ve istihdam sağlamayı amaçladıklarını da sözlerine ekleyen Yücel “Merkezimizde açtığımız aşçılık eğitimi, kuaförlük, takı tasarımı, biçki dikiş v.b. mesleki kurslarımız yoğun ilgi görmekte. Bizler Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi yönetici ve eğitmenleri, bizlere gelen talepler doğrultusunda açacağımız kurslarda en iyi eğitimi vermeyi hedeflerken; eğitim öğretim ortamlarının iyileştirilmesi çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz.” dedi.

Haber Foto: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜBİTAK'ta İFK başarısı
Sonraki Haber Bostanlıspor kış dönemi spor okulları başlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?