ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Yağlı boya resim sergisi açıldı

Karşıyaka Halk Eğitim Yağlı boya resim sergisi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Yağlı boya resim sergisi açıldı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmeni Nuray Gürücü ve Kursiyerlerinin yağlı boya resim sergisi bugün İzmir Ticaret Odası Sergi Salonu'nda açıldı..

Serginin açılışını Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz yaptı.Yılmaz, özenli ve bir o kadar büyük bir emekle hazırlanan eserlerin muhteşem birer sanat eserine dönüştüğünü görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
"Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi tüm İzmirlileri kucaklayan onlarla birlikte bir aile olan İzmir'in göz bebeği kurumlarından biri. Burada sürekli bir üretim ve sürekli bir çalışma var. Bugün burada bu çalışma ve üretimin de en güzel örneklerinden biriyle karşı karşıyayız. Amatörce başlayan ancak özveri ve büyük bir emekle adeta profesyonel birer ressama dönüşen kursiyerlerimizi görmek ve onların harika eserlerinin görücüye çıkmış olmasına şahit olmak büyük bir mutluluk. Ben başta öğretmenimiz Nuray Gürücü'ye daha sonra da kursiyerlerimize çok teşekkür ediyor. Daha nice sergileri olmasını diliyorum."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı gençler ABD yolcusu...
Sonraki Haber Ulaştırmacılar Yamanlar Gençlik Merkezi'nde toplandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?