ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Korkmaz: Amacımız Karşıyaka ve Karşıyakalı'ya hizmet

Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Korkmaz: Amacımız Karşıyaka ve Karşıyakalı'ya hizmet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Korkmaz: Amacımız Karşıyaka ve Karşıyakalı'ya hizmet

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Suat Korkmaz: "Amacımız Karşıyaka ve Karşıyakalı'ya hizmet etmek" dedi.

İzmir Karşıyaka Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okuluna atanan Suat Korkmaz Denizli Çivril doğumludur.Ancak yaklaşık 40 yıldır Karşıyaka ‘da ikamet etmektedir.,
Suat Korkmaz ortaöğretimini Ankara Atatürk Lisesi v Çivril Lisesinde bitirmiştir.
Hacettepe Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitiren Korkmaz, Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi’nde yapmış olup halen aynı üniversitede doktorasını yapmaktadır. Çeşitli Sivil Toplum örgütlerinde kuruculuk ve yöneticilik yapmıştır. Konak ve Karşıyaka ‘da çeşitli okullarda 18 yıldır yöneticilik yapmıştır.
Ulusal ve Uluslararası projelerde görev almıştır. Spor camiasının içinde yer alması ve sporu sevmesi Suat Müdürümüzü  sürekli Karşıyaka Spor kulüplerinin yanında göreceğiz demektir.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka-Göztepe Derbisi 10 Kasım'da
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı için 9 Eylül Üniversitesi ile iş birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?