ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'nden 30 bin maske…

Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'nden 30 bin maske…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'nden 30 bin maske…

Korona Virüs tedbirleri kapsamında Türkiye’de hastaneye maske üreten ilk Halk Eğitim Merkezi olan ve bugüne kadar yaklaşık 30 bine yaklaşan maske diken Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, ilk günden itibaren gönüllü öğretmenler ve eğitimcilerle var güçleriyle Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’ne maske üretimine başladıklarını, kısa zaman içinde de günlük 1500 adet ürettiklerini söyledi.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz “Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi için günlük ortalama 1500 adet maske üretiyoruz. Şu ana kadar 26000 civarı maske ve sağlık ürünleri üretildi, bu sayı bugünlerde 30 bine dayanacak. Hizmet için 24 saat hazırız ve ekibimi bir saniye olsun yalnız bırakmıyorum. Büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Hepsini kutluyorum” dedi.  

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 3. Riskli İlçe…
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim'den vefa grubuna destek timi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?