ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden Yağlı Boya Sergisi

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden Yağlı Boya Sergisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden Yağlı Boya Sergisi

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nin yılsonu etkinlikleri, Öğretmenler Lokali’nde açılan yağlı boya sergisi ile devam ediyor.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Figen Büyükhan ve Nuray Güdücü’nün rehberliğinde kursiyerlerin hazırlamış olduğu yağlı boya ile yapılmış yüze yakın eser sergilendi.

Karşıyaka Vapur İskelesi karşısındaki Öğretmenler Lokali’nde açılan yağlı boya ve ebru sanatı sergisinin açılışını Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Halk Eğitim Merkezi Ebru Yücel, halk eğitim öğretmenleri Figen Büyükhan ve Nuray Güdücü, HEM çalışanları, kursiyerler ve Karşıyakalılar katıldı.

Sergi sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Kaymakam Yücel’e yağlı boya tablosu hediye etti.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi, daha önce Bayraklı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde “Bahara Merhaba” defilesi ve sergisi, Karşıyaka Belediyesi sergi salonunda ise tezhip sergisi düzenlemişti. Yılsonuna kadar sergilerin yanında, Türk Sanat ve Halk Müziği konseri ile halk oyunları gösterisi ile etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka taraftarı ayaklanıyor!..
Sonraki Haber 10. gemi '''Sait Altınordu'' yarın suya iniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?