ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden harika proje…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden harika proje…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden harika proje…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yepyeni bir projeye imza attı.

“Güçlü sevgi, sıfır sorun” projesinde anne ve baba aynı anda kurslara katılabilecek ve aile içindeki sorunlarını çözmek için uğraş verecek.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, bu konuda şu açıklamayı yaptı:
“Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü himayesinde ülkemizde Türk Aile Birliğinin güçlendirilmesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı daha iyi yetiştirmek, aile içi şiddeti yok etmek amacı ile “Güçlü sevgi, sıfır sorun” projesi başlattı. Eşler ile birlikte katılacağı kursların müracaatı başladı. Telefonumuz 0-232-3684585. Güçlü sevgiyi yaratmak, sorunu sıfıra indirmek için müracaatları bekliyoruz.”
Göreve başladığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan ve Karşıyakalıları meslek sahibi yapmanın yanı sıra sağlık sorunlarına çözüm üretmekle de takdir toplayan müdür Suat Korkmaz, son derece keyif alınacak kurslarla birlikte, spor, dans, yemek yapma, iletişim, sosyal medya kullanma becerileri, drama, birey hak ve hukuku kurslarının da açıldığını sözlerine ekledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılay Karşıyaka'dan Hakkari'ye 300 kışlık kıyafet
Sonraki Haber Karşıyaka, Kuşadası'nda kampa girecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?