ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden bir ilk daha…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden bir ilk daha…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden bir ilk daha…

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi tarafından ikincisi düzenlenen "Organik Atıklar ve Kompost yapımı" kursu başarı ile tamamlandı.

İzmir Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Ziraat Mühendisi Dr. Alev Kır tarafından verilen kurs çalışmasına birçok öğretmen, kursiyer, akademisyen, çeşitli meslek gruplarından meslek insanları, tarım üreticileri ve STK temsilcileri katıldı.
İklim değişikliği, çevre, ekosistemin korunması, toprağın veriminin artırılması ve atıkların değerlendirilmesi ile ilgili yeni proje ve is birliği konusunda önemli kararlar alındı. 
Çalışmalar mutfaktan toprağa, topraktan mutfağa projesi kapsamında hazırlık eğitimleri olarak başlayıp, sebze yetiştiriciliği balkon bahçeciliği organik atıklar kompost yapımı organik tarım kursları olarak devam edeceğini ifade eden Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, emeği geçenlere teşekkür etti. 
Korkmaz, kompost yapımı ve organik atıklar kursunun Halk Eğitimi Merkezleri tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ilk çalışma olduğunu ifade ederken, iklim krizinin günden güne arttığı bu günlerde çözüme bir adım olarak değerlendirilebileceğini de ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Görevden alınan müdür için veliler ayaklandı
Sonraki Haber Örnekköy'de iftar buluşması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?