ANA SAYFA > EĞİTİM > Görevden alınan müdür için veliler ayaklandı

Görevden alınan müdür için veliler ayaklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Görevden alınan müdür için veliler ayaklandı

Karşıyaka Mustafa Kemal Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki Fatma Neşe İlkokulu Müdürü görevden alınınca, öğrenci velileri ayaklandı, pankart açarak müdürlerinin görevine iadesini istedi. Müdürün bir başka okula öğretmen olarak atanması tepkilere yol açtı.

Bu konuda CİMER’e yazı yazdıklarını ve müdürlerinin göreve iade edilmesini istediklerini ifade eden veliler, şöyle dedi:
“Karşıyaka’nın yeni okullarından olan Fatma Neşe İlkokulu’nun pek çok eksiğini kısa sürede çözen müdür Meltem Yeşim Akar, çabalarıyla okula 2 kütüphane, buraya 3 binin üzerinde kitap kazandırdı. Kendi olanakları, bağış ve sponsorlarla okulun tüm ihtiyaçlarını karşılayan, öğrenci velileriyle bağ kurarak, iyi ilişkileri üst düzeye çıkarıp, öğrencilerin başarı puanlarının yükselmesine vesile olan müdür Meltem Yeşim Akar’ın kısa sürede okulun bahçesini ve çevresini Karayollarına asfalt yaptırdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile temasa geçerek okulun önüne yaya geçidi ve işaretlerin kurulmasını sağladı. Okul servisleri için öğrencilerin güvenliği için garaj kazandırdı. Okula kantin yaptırdı. Kar amacı olmadan satılmasını sağladı. Sınıflara perde taktırdı, projektör, yazıcı aldı, İnternet sıkıntısını çözdü. Okula genel temizlik makinesi kazandırdı. Okul bahçesine ağaçlar dikti, sponsorlar kanalıyla okulu boyattı. Bahçeye bir basketbol sahası yaptırdı. Bunları yaparken, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Karayolları, Alpan Holding, DSİ gibi kurum ve kuruluşlardan destek aldı. Biz müdürümüzü geri istiyoruz.”        
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Roman Kültürü Araştırma Kütüphanesi açıldı
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden bir ilk daha…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?