ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nde 8 Mart için pasta kestiler...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nde 8 Mart için pasta kestiler...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nde 8 Mart için pasta kestiler...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde sürpriz bir kutlama oldu ve pasta kesildi...

“Kadının en büyük gücü nezaketi, zarafeti ve marifetidir...” diyen Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, kurumda bulunan tüm kadın öğretmenler ve kadın kursiyerler için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir pasta sürpriz hazırladı.
Müdür Yılmaz, kadınların en büyük gücünün zarafet olduğunu söyleyerek, “Biz yeri geldiğinde bir dağ yeri geldiğinde ise dağda açan bir çiçeğiz” diye konuşarak pastayı arkadaşlarıyla birlikte kesti.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, bu özel gün için pastayı hazırlayan öğretmen Mustafa Volkan Koca'ya da teşekkür ederek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Haber Gazetesi 15. Yaşına girdi...
Sonraki Haber Karşıyakalı Ressam Çakıcı'dan 4.sergi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?