ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi açıldı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi açıldı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisini Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır ile birlikte açtı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, kurumun merkez binasında açılanm yıl sonu sergisine katılarak açılışını yapan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır ile birlikte sergiyi gezerek gerekli bildileri verdi.
Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergi büyük bir ilgi gördü.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve kursiyerlerinin bir yıl boyunca verdikleri emek ile ortaya çıkardıkları eserleri sergilerken heyecanları da adeta yüzlerinden okunuyordu.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır'a da öğretmen ve kursiyerlerin yaptığı eserlerden çeşitli hediyeler taktim etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Kemâl'' İzmirlileri büyüledi
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı'da yeni önlem...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?