ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin sergisi açıldı...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin sergisi açıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin sergisi açıldı...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ürettikleri bir yıllık el işi göz nuru ürünler sergilendi.

Kursiyerler tarafından 2014-2015 EğitimÖğretim Yılında büyük özen ve emeklerle yapılan tüm çalışmalar Halk Eğitim Merkezi Binasının iki katında sergilendi.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisinin açılış konuşmasını yapan Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücelkurslarda emeği geçenlere ve kursiyerlere teşekkür ederek, gelecek yıl açılacak kursların nitelik ve nicelik olarak artarak devam etmesini, her yaş gurubundaki insanlarımızın bu kurslardan istifade etmesini istediklerini belirterek öğrenmenin yaşa ve cinsiyete bağlı olmadığını söyledi. 
Açılış konuşmasından ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, açılışa katılanlar ile birlikte sergi alanını gezdi. Yücel ve kursiyerler ürünler hakkında açılışa katılanlara bilgi verdi.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisindebaşta El sanatları olmak üzere resim, çini,ahşap boyama, kâğıt heykel sanatı,tezhip, kırkyama,takı, nakış,mefruşat,cam mozaik,gümüş işlemeciliği,telkari ve seramik kurslarında bine yakın kursiyerin ürettiği bine yakın ürün sergilendi.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nde 2014- 2015 Eğitim Öğretim Yılında açılan kurslara,el işçiliği kursları ile birlikte 180 öğretmenin görev aldığı, 18 bin kursiyerin katıldığı öğrenildi.
Yılsonu sergisine Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Aslan, Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Hüseyin Furtanave  İlhamiDağlargüler, Eğitim Birsen Karşıyaka Şube Başkanı Ayhan Kuran, Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ‘daki kurum ve okul müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da STK'lara madde bağımlılığı semineri...
Sonraki Haber Bugün, çok önemli bir gün...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?