ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitim Engelliler Haftası'nı kutladı

Karşıyaka Halk Eğitim Engelliler Haftası'nı kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Engelliler Haftası'nı kutladı

Son dönemde başarılı işlere imza atan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bu kez de Engelliler Haftası nedeniyle, Bostanlı'da görkemli bir gösteri düzenledi.

Bostanlı Zühtü Işıl Meydanında, Engelliler haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklere Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nezahat Özaltun, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılarından Gülnur Ölçer ve Şenol Pek ile Karşıyakalılar ve şeref konuğu olarak da engelli öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlik Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nun konuşmasıyla başladı, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 27 Yaş ve Üzeri Zihinsel Engellilerin oluşturduğu Mehteran Bölüğü ile etkinlik ayrı bir renk aldı, Karşıyaka 27 Yaş ve Üzeri Zihinsel Engellilerin Efe kostümleriyle Zeybek oynaması ile daha da şenlendi. Sahnede birbirinden güzel anlar ortaya çıkarken Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticilerinin oluşturduğu sergiler de dikkat çekti. Sahneye son olarak Grup Moli çıktı ve eğlenceli bir konser verdi. 
Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 27 Yaş ve Üzeri Zihinsel Engelliler Usta Öğreticilerinden Songül Keklik ve Ferah Akdağ'a gösterdikleri emek için teşekkür eden Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, "Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nin engellilere büyük önem verdiklerini ve  onları sadece bir hafta değil yıl boyu, yaşamları devamında her konuda desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
Suat Korkmaz, "27 Yaş Engelsiz Mehteran bölüğü bugün Bostanlı'yı coşturdu. Fırsat verilirse neler yapabileceklerini gösterdiler. Engel insanların zihinlerinde değil kalplerindedir.Lütfen çevrenizde var olan Zihinsel engelli vatandaşlarımızı bize yönlendiriniz biz eğitelim biz sizin adınıza sahip çıkalım" dedi

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da trafoda yangın çıktı
Sonraki Haber TBF'den Pınar Karşıyaka'ya 76.687,50 TL ceza

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?