ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Haber bir sorunu daha çözüyor...

Karşıyaka Haber bir sorunu daha çözüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Haber bir sorunu daha çözüyor...

Dolmuş duraklarındaki bölgede bulunan kaldırımı ikiye bölen direk kaldırılıyor.

Karşıyaka GEDAŞ (Gediz Elektrik) Şube Müdürü Halil Avcı dolmuş duraklarındaki kaldırımı ikiye bölen elektrik direğini kaldırılacağını söyledi.

Karşıyaka Haber Gazetesi olarak Karşıyaka GEDAŞ (Gediz Elektrik) Şube Müdürlüğü görevine yeni atanan Halil Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde, kaldırımı ikiye bölen elektrik direğinin konuşulması üzerine, hemen harekete geçeceklerini söyleyen Avcı, hafta sonunda direğin geri çekileceğini, kaldırımda yürüyüşü rahatlatacaklarını söyledi.

Her gün binlerce Karşıyakalının geçişine engel olan direk kaldırımın ortasında kalması nedeniyle başta engelliler olmak üzere yaya geçişini zorlaştırıyordu.

Dolmuşların yolcu indirme merkezi olarak kullanılan, iki büyük giyim mağazasının bulunduğu bölgede dolmuşlardan inen yolcuların ve İZBAN İstasyonu’na da geçiş yapanların eklenmesi ile kaldırımda geçişler büyük sıkıntıya yol açıyor.

Vatandaşlar kaldırımın 20 cm daha genişletilmesi durumunda dolmuş durağının yanı sıra İZBAN İstasyonu’na da yürüyüşün de kolaylaşacağını belirtiler.

Karşıyakalıların yaşam kalitesini yükselmeyi görev bilen Karşıyaka Haber Gazetesi’nin sorunları yetkililer ile paylaşarak çözüm bulmaya devam edecek.

GEDAŞ (Gediz Elektrik) Şube Müdürü Halil Avcı’ya duyarlılığından dolayı, Karşıyaka Haber Gazetesi olarak teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca: Salonumuzda çok etkiliyiz
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?