ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka - Göztepe derbisi yarı yarıya...

Karşıyaka - Göztepe derbisi yarı yarıya...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka - Göztepe derbisi yarı yarıya...

Karşıyata ve Göztepe, PTT 1'inci Lig'de 2.5 yıl aradan sonra 6-8 Kasım'da oynanacak İzmir derbisinde tribünlerin yarı yarıya paylaşılması için ilk adımı attı.

Sezonun ilk yarısında Atatürk Stadı'nda oynanacak derbide ev sahibi taraf olan Karşıyaka Başkanı Ali Erten, forma sponsorluğu toplantısında, "Gönül istiyor ki bu maçlarda 60-70 bin kişi olalım. Passolig'de biz 6-7 bin civarındayız. Göztepe de o civarda. Eğer o dönem istediğimiz sayıya ulaşırsak Atatürk Stadrı hepimize yeter. Paylaşımla ilgili bir sıkıntımız yok. Beraber o stadı dolduralım istiyoruz" diye konuştu.

Ali Erten, basketbolda şampiyon oldukları dönemde Sepil'in kendisini arayıp bir İzmirli olarak gurur duyduğunu söylemesinden övünç duyduğunu da belirtti. Mehmet Sepil ise derbi tribün paylaşımı konusunda, "O maçı seyretmek isteyen taraftarların geleceği bir yöntemi birlikte bulacağımıza inanıyorum. Her iki maça da gelmek isteyen tüm Göztepeli ve Karşıyakalılar gelebilmeli. Kulüp olarak görevimiz bunun önünü açmak" dedi. Mesut Sancak ise, "Bu sezon iki takımın da Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Kendi adıma bu haftadan başlamak üzere maçlara gideceğim. Eşimi dostumu alıp Manisa'ya Göztepe-Giresunspor maçına gideceğim" dedi.

Spor Toto Süper Lig yarışını değerlendiren Ali Erten, "Her takım hedef için kurulur. İyi bir takımız, Süper Lig hedefimiz var. 19 yıldır beklediğimiz sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Karşıyaka Stadı'nın inşaatının Göztepe Stadı'na göre 1 adım daha önde olduğunu belirten Ali Erten, "Arazideki eski binalar boşaltıldı ve yıkıldı. Zemin iyileştirme çalışmalarıı başladı. Parsel birleşimleri yapılıyor. Belediyeye dün ruhsat başvurusu yapıldı. Kamulaştırma bedeliyle ilgili stattaki arazisi için tapusu çıkan Karşıyaka Belediyesi komisyonları inceleme aşamasında" ifadelerini kullandı. Mesut Sancak, diğer kulüplere desteğiyle ilgili bir soru üzerine, "Şirket olarak daha önce diğer kulüplere de destek verdik ve imkanlarımız doğrultusunda yine veririz. Ama İzmir'de çok kulüp var. Diğer firmalar da buna seyirci kalmamalı" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'de ilk olan "iBG-izmir" açıldı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Banvit ile karşılaşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?