ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Karşıyaka Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Karşıyaka, PTT 1.Lig'in 12.haftasında Giresunspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Menemen Kesik Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman 12:30'da başladı ve yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.

Teknik Direktör Kemal Özdeş yönetiminde yapılan antremanda ısınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, tam sahada yapılan taktik çalışmasının ardından son buldu.

Tedavisi devam eden Gökhan Ünal ve dün gerçekleşen antrenmanda girdiği mücadele sonucu sakatlanan Çağlar Birinci idmana katılmadı.

Karşıyaka, Giresunspor maçı hazırlıklarını yarın (19 Kasım 2015) saat: 12:30'da yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

Adnan Menderes Havalimanı'ndan 15:45 uçağı ile İstanbul'a hareket edecek olan yeşil kırmızılılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aktarma yaparak 17:45 uçağıyla Trabzon'a hareket edecek. 

Karşıyaka, Trabzon'da 1 gün konakladıktan  sonra (21 Kasım 2015) Cuma günü karayolu ile Giresun'a hareket edecek ve kampa burada devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın uçağı Roma'ya acil iniş yaptı
Sonraki Haber Engelleri kaldıran oyun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?