ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Gençlerbirliği, Ödemişspor oldu...

Karşıyaka Gençlerbirliği, Ödemişspor oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Gençlerbirliği, Ödemişspor oldu...

Karşıyaka Gençlerbirliği, aldığı genel kurul kararı ile kulübün adını Ödemişspor olarak değiştirdi.

Ödemiş Belediyespor Başkanı Halil Güler ile BAL (Bölgesel Amatör Lig) ekibi Karşıyaka Gençlerbirliği arasında yapılan görüşmeler önceki gün atılan imzalarla sonuca ulaştı. Yaklaşık bir ay süren görüşmelerin ardından imza töreni Ödemiş Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Karşıyaka Gençlerbirliği'nin aldığı genel kurul kararı ile kulübün adı Ödemişspor olurken, Ödemiş Belediyespor Başkanı Halil Güler ile yeni sezonda takımın başında yer alacak Karşıyaka Gençlerbirliği'nin eski başkanı Osman Demir protokol imzaladı.
Ödemiş Belediyesi'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Halil Güler, "Ödemişspor'un hedefi 3. Lig ve sonrasında 2. Lig'dir. Osman hocamıza güveniyorum. Tüm Ödemişlileri, Ödemişspor'a destek vermeye, kenetlenmeye davet ediyorum" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Delican'dan Kocaoğlu'na tepki
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka uzatmada Fenerbahçe'yi devirdi, 2-1 öne geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?