ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka futbol takımı forma reklamı buldu

Karşıyaka futbol takımı forma reklamı buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka futbol takımı forma reklamı buldu

Karşıyaka Futbol takımı son yıllarda en zorlandığı konulardan birisi olan forma reklamına bu yıl kesin çözüm buldu.

Son yıllarda her maç öncesi forma reklamı arayan ve çoğu maça da reklamsız veya son anda buldukları reklamlarla çıkan Karşıyaka Futbol Takımı, son haftalarda taşıdığı Sarta reklamı ile sezon sonuna kadar anlaşma yaptı.
Karşıyaka Futbol Alt Yapı Başkanı Metin Yıldırım'ın şirketi olan Sarta'nın imdada yetiştiğini ifade eden Karşıyaka Futbol Şube yöneticileri, "Metin Yıldırım her zaman olduğu gibi yine Karşıyakalılığını gösterdi ve forma reklamı konusunda bizim işimizi kolaylaştırarak, sezon sonuna kadar anlaşma yaptı. Kendisine teşekkür ederiz" dediler.
Karşıyaka Futbol Alt Yapı Başkanı Metin Yıldırım, gerçek KSK'lilerin böyle zor günlerde kulüplerine sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, "Arkadaşlar son yıllarda forma reklamı konusunda çok sıkıntı çektiler. Ben de aynı olayın içindeydim. Kapı kapı gezmekten kurtulmamız için sezon sonuna kadar şirketimiz Sarta'nın reklam anlaşmasını yaptık. hayırlı olsun. Biz Karşıyakalıyız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede İstanbul yolcusu...
Sonraki Haber 2014 Yılında dünya ve biz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?