ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka futbol alt yapısında büyük değişim...

Karşıyaka futbol alt yapısında büyük değişim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka futbol alt yapısında büyük değişim...

Karşıyaka futbol alt yapı başkanlığına Yrd. Doç. Dr. Selçuk Mete Yazıcı getirildi. Daha önce başkan olarak görev yapan yönetici İbrahim Palaoğlu futbol alt yapı şube sorumlusu olarak görevini sürdürecek.

Futbol Alt Yapısı yeniden yapılandırıldı ve alt yapı koordinatörlüğüne ve aynı zamanda da U-19 futbol takımı sorumluluğuna Erol Özgür, U-19 takım antrenörlüğüne Tolga Yalansız, U-17 takım antrenörlüğüne Berkay Yönter,  U-16 takım antrenörlüğüne Remzi Sevinç,  U-15 takım antrenörlüğüne Utku Baş, U-13/14 takım antrenörlüğüne Fuat Karapınar, U-11/12 takım antrenörlüğüne Tufan Özküçükler, kaleci antrenörlüğüne Can Kulusoğlu, futbol okulu antrenörlüklerine de Özgür Doğan ve Devrim Karaca getirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın yeni transferi Milli Takımdan çıkarıldı
Sonraki Haber İzmir Körfezi'ne ilk mavi bayrak geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?