ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Futbol Alt Yapıda şok...

Karşıyaka Futbol Alt Yapıda şok...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Futbol Alt Yapıda şok...

Karşıyaka Futbol Altyapı Sorumlusu ve Futbol Şube Yöneticisi Metin Yıldırım görevini bırakacağını www.karsiyakahaber.com 'a açıkladı...

Başta KSK Yönetim Kurulu'ndan ve KSK camiasından maddi manevi destek görmediğini, taraftardan da yeterli desteği alamamanın üzüntüsünü yaşadığını belirten Metin Yıldırım; "2 konser yaptık. Bunlara kulübün başkanı başta olmak üzere, futbol şube yönetimi  gelmedi. Altyapıyı yukarılara taşımaya çalıştıkça kulüpte başvurduğumuz hiç bir yerden karşılığını alamadık. Bu süre zarfında kimsenin elini taşın altına koymadığını ve sadece vitrinde kalmak istediğini gördüm. Bu da beni son derece üzdü, yıktı" dedi.
"Prensiplerim, bu modele uymuyor. Şu an KSK'deki tek model, Selçuk Yaşar'ın parayı vermesi. Ne yazık ki bu yönetim modelinde Selçuk Yaşar para vermeyi keserse kulüp kaynak bulamaz. Kaynak yaratmak için iki tane organizasyon düzenledik bırakın kaynak yaratmayı zarar ettik. Benim derdim bilet parası değil. Cebimden gideni geri almak istemiyorum. Sadece verdiğim hizmetin kulübe dönmesini istiyorum. Pasif yönetici olmak benim tarzıma uygun değil" diyen Yıldırım, basketbol şubesinden de dert yandı.
Basketbol şubesine reklam ücretini aylar önce yatırmasına rağmen firmasının reklamlarını bir türlü koydurtamadığını iddia eden Metin Yıldırım; "Basketbola reklam veriyorum ve kontratını üç ay önce yapıyoruz. Altında kasıt aramak istemiyorum ama nedense benim reklamlarım yayınlanmıyor. Basketbol Şube ile konuyu beş yüz kere konuşuyorum bana verdikleri cevap (Federayondan izin alamadık) oluyor. Kimse kusura bakmasın ama ben salak değilim. Defalarca konuşmama rağmen verdiğim reklamların yayınlanmaması çok ayıp. Biz bunu kendi içimizde çözemiyorsak ben daha bir şey diyemiyorum" dedi.
Kesinm ayrılma kararını  KSK Başkanı Fatih Diniz'in İzmir'e dönüp, kendisiyle görüşmeden sonra vereceğini de sözlerine ekleyen Metin Yıldırım; "Fatih Başkanı çok seviyorum ve ona saygı duyuyorum. Ancak yarın gelsin bir görüşme talep edeceğim ve ayrılmak istediğimi bildireceğim" dedi.
Hedefinin Karşıyaka Spor Kulübü başkanlığı olduğpunu ve adaylık için de maddşi olanakları yarattıktan sonra ortaya çıkacağını da ifade eden Metin Yıldırım; "Eğer bir gün kulübe başkan olursam tüm enerjimi, projelerimi ve maddi gücümü o zaman kullanacağım. O güne kadar artık bu yapının içerisinde yer almak istemiyorum. Kararımı verdim. Saygısızlık etmemek için de başkan Fatih Diniz'i bekliyorum. Şu anda ailemle denize açıldım, sakin sakin düşünüyorum" diyerek sözlerine nokta koydu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Olgun Atila'dan Onur Kıvrak’a geçmiş olsun ziyareti
Sonraki Haber Karşıyaka'da asansör faciası...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?