ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Futbol Alt Yapıda büyük atılım...

Karşıyaka Futbol Alt Yapıda büyük atılım...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Futbol Alt Yapıda büyük atılım...

Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Alt Yapısı Metin Yıldırım başkanlığında yeniden yapılandı. Büyük bir atılım yaparak, Karşıyaka Spor Kulübü'ne yepyeni yıldız futbolcular kazandırmayı amaçlayan yönetim, futbolcular ve velileriyle bir araya geldi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesisleri Futbol Alt Yapı bölümünde toplanan KSK futbol alt yapı yönetim kurulu,  teknik ve idari görevliler, antrenörler ile tüm alt yapı takımlarındaki futbolcularının yanı sıra sporcu velilerinin de bir araya geldi.
Kaynaşma ve tanıtım kokteylinde başkan Metin Yıldırım hedeflerinin büyük olduğunu açıkladı ve "KSK'nin futboldaki geleceği bu gençler" dedi.


Karşıyaka futbol takımının eski futbolcu ve antrenörlerinden Rıza Tuyuran'ın teknik yönetici, Murat Sır'ın menajer-antrenör olarak görev yaptığı Karşıyaka futbol alt yapıda futbolcu sayısını arttırmak, tüm kentte amatör spor kulüpleriyle işbirliği yapmak ve yepyeni yıldızlar kazanarak A Takıma futbolcu vermek olduğunu hedeflediklerini belirten başkan Metin Yıldırım, Karşıyakılardan destek beklediklerini söyledi.

Fotoğraflar: VEHBİ MOĞOL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir'de korkutan yangın
Sonraki Haber Taypark’ta Tiyatro Şenliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?