ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka-Foça vapur seferleri başladı…

Karşıyaka-Foça vapur seferleri başladı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka-Foça vapur seferleri başladı…

Karşıyaka’yı deniz yoluyla Foça'ya bağlayan gemi seferleri, bugün başladı. İlk seferini 340 yolcusuyla yaparak Foça'ya giden Atilla İlhan isimli İzdeniz’e ait katamaran tipi yolcu vapuru alkışlarla karşılandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşım şirketi İZDENİZ'in katamaran gövde tipli Atilla İlhan adlı yolcu vapuru, yolculu ve tarifeli ilk seferine ilk kez bugün saat 08.00'da Karşıyaka'dan başladı. Karşıyaka'dan sonra Konak'a giden buradan da aldığı yolcularla Foça'ya hareket eden gemi tam planlandığı saatte 09.55'te limana yanaştı. Attila İlhan'daki 340 yolcu, iskelede alkışlar ve çiçeklerle karşılandı. Karşılamaya katılanlar arasında; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye meclis üyeleri, esnaf temsilcileri de yer aldı. Alkışlar arasında gemiden ilk inen yolcuya bir buket çiçek, diğerlerine kırmızı beyaz karanfiller verildi.
Engellilerin iskeleden iniş ve binişlerini kolaylaştırmak için hazırlanan rampa ve donanımı kullanım kolaylığı sağladı. Yolcular, rahat ve zevkli bir yolculuk yaptıklarını, rüzgara rağmen denizden etkilenmeden körfezi boydan boya geçtiklerini söyledi.
Vapur, Foça'dan da 55 yolcuyla Karşıyaka’ya İzmir'e hareket etti. Bilet fiyatları tam 10, öğrenci 6, öğretmen 8 lira olarak belirlendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir-Sabuncubeli Tüneli inşaatı yeniden başlıyor
Sonraki Haber Erten: “Şampiyonluk için taraftara ihtiyacımız var”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?